Källexkursion 2020 till Dalarna är inställd

AV I Passerade INGA KOMMENTARER ÄN

Källvänner!
Årets källexkursion till Dalarna 14-16 augusti 2020 är inställd för i år men planeras istället att genomföras 2021
Vi har avvaktat så länge vi kunnat med detta beslut och vi har länge levt på hoppet, men nu inser vi att vi är tvungna att ställa in årets källexkursion till Dalarna.
Osäkerheten kring utvecklingen av läget kopplat till Covid-19 är för stor, och vårt sätt att resa tillsammans i en buss som ju i sig innebär en riskfaktor gör att vi ställer in resan den 14-16 augusti.
Under denna sommar vill vi istället uppmuntra alla att ta sig ut på egna små exkursioner, gärna med stöd av äldre exkursionsguider men också med stöd, tips via vår facebooksida Källakademin och myndigheternas karttjänster. Vi kommer i maj månad utkomma med en efterlysning av nomineringar till årets källa där alla inbjuds att komma med förslag så ha gärna det i åtanke när ni är ute i naturen och besöker källor.
Till hösten, preliminärt den 10 oktober, kommer vi att arrangera ett temaseminarium varvid vi även kommer hålla årets årsstämma samt rösta fram årets källa. Seminariet kommer vara kostnadsfritt och vi kommer även verka för att det ska gå att delta via webblänk. Mer information kring detta kommer.

Ta väl hand om er och om varandra.
Allt gott till er alla,

Hälsningar
Preses Eva Wendelin och
Magdalena Thorsbrink, sammankallande för exkursionskommittén

Kommentarer avstängda